Installation xDSL/ETHERNET

xDSL Installation?

Kontakta oss för aktuella erbjudanden. Det sägs vi har marknadens bästa priser!


7L Test AB  info@7lab.se  Tel: +46 8 7512000  Mätarvägen 14, 196 37 Kungsängen, SWEDEN                      Följ oss på Twitter

Installation ADSL/VDSL/SHDSL/ETHERNET

Intec tillverkar instrument med hög kvalitet för installation och felsökning av bredbandsförbindelser.  Argusfamiljen av instrument finns i ett antal olika modeller för olika tillämpningar och funktioner. Till våra storsäljare i Sverige hör Argus 142 med ADSL/VDSL/TDR och spektrum analysator samt Argus 145 som även inkluderar flertrådig SHDSL.

Instrumenten kan även fås med E1, ISDN, ISOKAP samt Ethernet testfunktionalitet.

Kontakta oss för aktuella erbjudanden.

Elektronika tillverkar framgångsrikt avancerade koppartestare som fristående ISOKAP och bryggor som inkluderar tester som Küpfmüller och Graaf som även lämpar sig för felsökning i vattendränkt kablage.

LinkSprinter är ett snabbt och prisvärt installations och felsökningsverktyg för Ethernet med kopparaccess som hjälper installatörer och nätverksansvariga att lösa nät-problem.  Testa och validera nätanslutning på mindre än 10 sekunder! LinkSprinter 300 inkluderar funktioner som avstånd till fel på koppartråden, test av PoE, länk till switch, DHCP, Gateway och internetanslutning. Finn VLAN, switch namn och port information. Rapportgenerering till cloud mm


LinkSprinter video

https://www.youtube.com/watch?v=SkX63ZbvVkg


Om du även har behov för Ethernet testning över fiber skall du titta närmare på den prisvärda LinkRunner AT, bild nedan.


LinkRunner video

https://www.youtube.com/watch?v=LG53f9pdGQk